Contact


Voorjaar 2018

 

Requiem - Rutter, Ps 42 en Hear my prayer - Mendelssohn

 

 

Kunstschilder Geert Oldenbeuving

Kunstschilder Geert Oldenbeuving werkt mee aan het concert van Vocalin. Geert gaat de klanken in beeld omzetten tijdens het concert. U kunt luisteren en kijken tegelijk. Uniek om mee te maken!

 

Een echte Drent die z’n plekje heeft gevonden in Hoogeveen. Het schilderen zit in het bloed. In het hele gezin wordt veel over kunst en creativiteit gesproken. Hij is begonnen met olieverf in de jaren 70, om daarna zich te verliezen in de Aquarel. Vanaf 2000 is hij steeds meer gaan schilderen met acrylverf en heeft daarin een eigen techniek ontwikkeld. Zijn doeken hebben welhaast een primitieve en vulkanische uitstraling. 

Een constant ‘gevecht’ met natte verf op het canvas, die wordt verhit d.m.v. vuur of hete lucht.

De ontmoeting met de musicus François le Roux uit Zuid Afrika in 2007 is een hele nieuwe inspiratiebron gebleken. Deze experimentele muziek heeft voor Geert een verrijking en vernieuwing opgeleverd in zijn werk.

Dit alles heeft geresulteerd in dit bijzondere experiment waarvan u vanavond getuige bent.Samen met zijn vast ‘vuur man’ Erik Derks uit Zuidwolde (Dr) hoopt hij dat u zult genieten van dit bijzondere en unieke schouwspel dat nog niet eerder te zien is geweest.


De bestuursleden op een rij

Lees meer

 

Overzicht van Vocalin activiteiten

Lees meer  
 

 

 

 

 

Downloaden flyer

Lees meer