Contact


mei 2020
Requiem van G. Fauré en delen uit The peacemakers van Karl Jenkins


3 mei 2020 Grote Kerk Emmen

Kunstschilder Geert Oldenbeuving

Kunstschilder Geert Oldenbeuving werkte mee aan het concert van Vocalin (Requiem van Rutter). Geert heeft de klanken van het concert in beeld omgezet tijdens het concert. Unieke ervaring om tegelijkertijd te kunnen luisteren en kijken!

Geert Oldenbeuving is een echte Drent die z’n plekje heeft gevonden in Hoogeveen. Het schilderen zit in het bloed. In het hele gezin wordt veel over kunst en creativiteit gesproken. Hij is begonnen met olieverf in de jaren 70, om daarna zich te verliezen in de Aquarel. Vanaf 2000 is hij steeds meer gaan schilderen met acrylverf en heeft daarin een eigen techniek ontwikkeld. Zijn doeken hebben welhaast een primitieve en vulkanische uitstraling. 

Een constant ‘gevecht’ met natte verf op het canvas, dat wordt verhit d.m.v. vuur of hete lucht. Samen met zijn vast ‘vuur man’ Erik Derks uit Zuidwolde (Dr) een bijzonder en uniek schouwspel dat nog niet eerder te zien was geweest

De ontmoeting met de musicus François le Roux uit Zuid Afrika in 2007 is een hele nieuwe inspiratiebron gebleken. Deze experimentele muziek heeft voor Geert een verrijking en vernieuwing opgeleverd in zijn werk.


De bestuursleden op een rij

Lees meer

 

Overzicht van Vocalin activiteiten

Lees meer  
 

 

 

 

 

Downloaden flyer

Lees meer